Kā pavisam veikli likvidēt rūsu hromētām virsmām » Newsbook.lv - новостной блог. Новости экономики и бизнеса, статьи о мире и Америки, России и Европе. Информационный портал новостей о культуре.
Показать меню
Jaunumi

17 ноя 18:23LV / Ziņas

Kā pavisam veikli likvidēt rūsu hromētām virsmām

Visbiežāk ar pirmajām rūsas pazīmēm uz kādas hromētas virsmas vienkārši samierināmies, taču, kā izrādās, ir visai vienkāršs veids, kā tumšos pleķus likvidēt.  

Nekādi līdzekļi, birstes, pastas un šrubēšanas ar ziepjūdeni! Viss, kas tev ir vajadzīgs – alumīnija folija un auksts ūdens.

''How to build it'' raksta, ka folija jāsaņurca mazākā gabaliņā, piemēram, bumbiņas formā un jāsaslapina aukstā ūdenī. Slapjo folija gabaliņu izmanto kā švammi un maigi, ar apļveida kustībām ieberzē vietas, kur radušies rūsas traipi. Kolīdz alumīnija sāk kļūt sausa, atkārtoti samitrini aukstā ūdenī. Šādi turpina berzēt virsmu ar slapjo foliju, līdz no rūsas vairs nav ne vēsts. Pateicoties folijai, virsma pēc tam atgūs spožumu un izskatīsies gluži kā jauna. ''Tava Māja'' padomu pārbaudīja dušas kabīnē, kur ir hromēta virsma uzgalim, un nelielo rūsas pleķi nudien izdevās likvidēt!

Lai arī paņēmiens šķiet gaužām vienkāršs, tas nebūs iedarbīgs uz virsmām, kur rūsas klātesamība ir jau ilgstoša. Vieglāk rūsu būs dabūt nost, ja tā parādījusies salīdzinoši nesen.

Šādā veidā rūsas pazīmes var novērst uz dažādām hromētām virsmām, sākot no dušas uzgaļa, beidzot ar krēsla kājām.

delfi.lvhttp://newsbook.lv/http://newsbook.lv/
Pievienot komentāru