Genesis G90 saņems elektrisko kompresoru » Newsbook.lv - новостной блог. Новости экономики и бизнеса, статьи о мире и Америки, России и Европе. Информационный портал новостей о культуре.
Показать меню
Jaunumi

11 ноя 12:46LV / Ziņas

Genesis G90 saņems elektrisko kompresoru

Genesis G90 ir vēl viens ilgi gaidītais tāda paša nosaukuma uzņēmuma flagmanis, kas izrādījās ārkārtīgi veiksmīgs. Automašīna apvieno elegantu tehnisko sniegumu un graciozu dizainu, iedvesmojoties no mūsdienu minimālisma pārstāvjiem. Kopumā iesim kārtībā un pastāstīsim vairāk par šo jauno produktu.

Zem Genesis G90 pārsega atrodas jaudīgs 3,5 T-GDi ar 380 ZS. un 530 ņūtonmetru griezes momentu, kas saņēma arī neatkarīgu elektrisko kompresoru un uzlabotu kompresoru. Tā rezultātā no tehniskās puses flagmanis dod izredzes visiem citiem uzņēmuma modeļiem un daudziem konkurentiem.


Izskata ziņā izcelsies diezgan brutāls virsbūves izskats, kas turklāt tika noslīpēts ar visādā ziņā patīkamu režģi un ekskluzīvu LED optiku. Turklāt ir vērts atzīmēt interesanto dažu elementu štancēšanu, kas izgatavoti no oglekļa šķiedras.

Pārdošanā jaunajam auto vajadzētu būt līdz šī gada beigām, lai Genesis zīmola fani varētu sākt krāt naudu šī izskatīgā vīrieša iegādei. Tajā pašā laikā, lai samaksātu, būs nepieciešami aptuveni 75 tūkstoši ASV dolāru, kas nav ļoti maz.

http://newsbook.lv/http://newsbook.lv/
Pievienot komentāru