EtelligentReach sistēma palīdzēs ietaupīt elektromobiļu akumulatoru » Newsbook.lv - новостной блог. Новости экономики и бизнеса, статьи о мире и Америки, России и Европе. Информационный портал новостей о культуре.
Показать меню
Jaunumi

16 дек 12:45LV / Ziņas

EtelligentReach sistēma palīdzēs ietaupīt elektromobiļu akumulatoru

Jaguar I-Pace elektriskais krosovers ir labs daudzējādā ziņā, taču tas, ko noteikti nevar noliegt, ir tā tehniskais pārākums pār konkurentiem. Briti ir paveikuši ļoti labu darbu dažādos auto aspektos, taču EtelligentReach sistēma ir pelnījusi galveno uzmanību.

EtelligentReach ir īpaša sistēma, kas taupa akumulatora enerģiju. Ja šodien nevienu nepārsteidz reģeneratīvā bremzēšana, un tā ir gandrīz katrā pirmajā elektromobilī, tad jaunā sistēma sola ko pavisam citu.


Faktiski visa sistēma ir programmatūras komplekts, kas aktīvi analizē elektromotoru izmantošanas dinamiku un pa daļām piegādā enerģiju katrai piedziņai, kas dažos gadījumos ļauj samazināt enerģijas patēriņu līdz pat 30 procentiem.

Jaunā tehnoloģija jau tiek izmantota iepriekšminētajā modelī, taču tas ir tikai sākums. Uzņēmuma inženieri plāno vēl vairāk pilnveidot savas inovatīvās tehnoloģijas, kuras nākotnē varēs pārņemt arī citi mūsdienu autoražotāji, kuri iegādāsies licenci vai izstrādās līdzīgus produktus.

http://newsbook.lv/http://newsbook.lv/
Pievienot komentāru